Det finnes også en del gamle historiske leketøy som er morsomme, selv om de ikke er fjernstyrte. Mange av disse er samlergjenstander, som fortsatt finnes i mangt et gammelt gutterom, og som fungerer den dag i dag. Andre gjenstander blir mer og mer skjedne, og øker derfor ofte i verdi.

Bilbaner og togsett

Mange har fortsatt klassiske leketøy som elektriske togsett, eller elektriske bilbaner for små racerbiler. Dette er fortsatt god innekos for vinterdagene når man ikke ønsker å gå ut, og det er gjenstander som fortsatt fascinerer yngre entusiaster. Den som er glad i radiostyrte biler, kommer også til å kose seg med en bilbane, eller med å bygge en liten fantasiverden for elektriske tog.

Klassiske spilleautomater for party-kjelleren

slotssDe fleste i dag spiller hovedsaklig automatspill online, hvor man kan få casino bonus utan insättning, og hvor man har et godt utvalg av forskjellige automater. Men det finnes mange samlere som også har forskjellige automater stående hjemme. Det er nemlig litt kult å ha en ekte enarmet banditt i en kjeller som kan gi oss den riktige pub-stemningen. Dette gjelder selvfølgelig ikke kun for maskiner som man kan bedrive pengespill på.

Kule arkadespill lar 80-tallets barndomsminner leve videre

Det finnes også en hel del andre automater og arkadespill, som også er samlerobjekter. Det er nemlig litt kult å ha en automat, hvor man for eksempel kan spille Streetfighter II, eller Final Fight, eller muligens Pac Man, stående hjemme i stuen. Andre kule varianter, som flipperspill, kan selvfølgelig også være aktuelle.