For den som liker å drive med radiostyrte kjøretøy, kan det være en glede å treffe likesinnede og å være med på konkurranser. I dag finnes det i Oslo et stort og levende miljø for radiostyrte biler, og medlemsmassen er i følge [Oslo Modellbilklubb] variert, med medlemmer fra 7 til 60 år. Klubben er åpen og inkludemaxresdefault (5)rende, og virkelig å anbefale. Klubben er tilknyttet Norges Motorsportforbund, og arrangerer regelmessige konkurranser. Den drives på frivillig basis. Hele anlegget vedlikeholdes og drives på dugnad. Derfor har de ikke faste åpningstider, men som regel vil det være folk der, slik at man kan bruke anlegget. Er man i tvil, er det ikke verre enn at man tar en telefon for å høre når man kan komme. Et dagskort koster kr 100, mens man får hele sesongen for kr 500.

Både for mekanikere, sjåfører og ferskinger

Det finnes et tilbud for alle aspekter av sporten, og du vil føle deg inkludert uansett om du liker å mekke, er mest glad i å kjøre, eller om du er ny og har lyst å prøve deg. Det er selvfølgelig greit å komme forbi for å kjøre litt for gøy også. Det er ingen plikt til å delta i de store konkurransene. Om du allerede har en bil, så er det bare å komme for å få kjørt den. Om du vurderer å kjøpe anbefales det at man tar seg en tur innom klubben, for å få gode råd og tips. Ikke bare kan man spare penger (eller investere langt mer enn man hadde tenkt i utgangspunktet), men man møter en veldig hyggelig gjeng.

Tre forskjellige baner

Anlegget har tre forskjellige baner av varierende vanskelighetsgrad. Det finnes en offroad-bane, hvor det spruter småstein og leire, og den generelle oppfattelsen er at bilen skal være møkkete etter at man har kjørt her. En annen bane er av asfalt, og byr seg for den som liker det flatere og renere.